Måned: februar 2012

webhotel oppe igen

Natten til fredag blev webhotelet genåbnet i hostingcenteret — Siden igår har webhoteller med adressen *.wh.spejdernet.dk været utilgængelige. Der arbejdes på sagen hos vores hosting-leverandør og siderne forventes oppe igen her ( redigeret 17:10 formiddag) tirsdag. Det tager længere tid…

e-post utilgængelig mandag 13.2

På grund af problemer med forbindelsen til databaseserveren var e-post (både outlook- og webmail-adgang) utilgængelig mandag formiddag fra kl. 10.00 Vi beklager ulejligheden. Problemet med webmail blev løst ved midnat.