Måned: september 2012

Sharepointserver 2003 nede

Vores sharepoint 2003 server svarer ikke på kald. Den er fejlmeldt torsdag kl. 9.00 Det rammer grupper som bruger sharepoint til hjemmeside og alle som bruger f.eks. genvejen spejdernet.dk/mail. Web-mail kan tilgås via adressen owa.spejdernet.dk Arbejdsrum der ligger på vores…

Webhoteller på *.wh.spejdernet.dk

Webhotellerne på .wh.spejdernet.dk har desværre nogle administrationsproblemer. Det betyder, at det ikke er muligt at nulstille/genskabe kodeord og brugernavne til webhotellerne. Har din gruppe/distrikt et webhotel på .wh.spejdernet.dk kan vi tilbyde et nyt webhotel på .kfumspejderne.dk og desuden flytte alle…