Kontakt Support

Har du brug for hjælp til Medlemsservice skal du kontakte medlemsservice@kfumspejderne.dk

Har du brug for hjælp til Gruppesite skal du udfylde formularen på http://gruppesite.dk/kontakt/

Oplever du en fejl med en af KFUM-Spejdernes IT-services, så kan du anmelde det ved at udfylde nedenstående formular. Det kan f.eks. være problemer med din @kfumspejderne.dk mail eller et webhotel som ikke kører Gruppesite.

For at vi kan give den bedste support, så beskriv gerne følgende:

• Hvad prøvede du at gøre?
  • Hvilken fejlbesked fik du?
  • Hvilken side var du på, da systemet fejlede (url-adresse)?
  • Vedhæft gerne skærmbilleder af fejlen
  • Vedlæg dine kontaktoplysninger

Du kan forvente svar senest en uge efter din henvendelse. Haster din henvendelse, så ring til Administrationscentret på 70 10 26 66

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

URL