Gruppesite.dk er flyttet

I weekenden d. 10. – 11. juni er gruppesite.dk blevet flyttet til nye og bedre servere. Det betyder, at gruppen igen kan opdatere deres hjemmeside med indlæg, sider, billeder osv.

Hvis gruppen har en side på gruppesite.dk – eksempelvis mingruppe.gruppesite.dk – skal du ikke gøre mere. Vi har testet flere sider for fejl, men det kan være en god idé, at du selv løber jeres sider igennem for at sikre, at alt er, som det skal være.

Oplever du fejl på gruppens side eller andre gruppesites, kan du oprette en supportsag.

Bruger gruppen sit eget domæne til gruppesite.dk?

Hvis gruppen bruger sit eget domæne til gruppesite.dk, skal I være ændre domænets dns for at pege på den rigtige server.

Fra 12. juni skal domænet pege på ip adressen 185.134.31.28.

Find en guide til at ændre domænets dns og pege på den rigtige ip adresse her.