Gruppesite.dk torsdag den 11. februar

Der har i løbet af det sidste døgn været en række udfald på Gruppesite.dk, som har gjort serveren utilgængelig i kortere perioder. Der er ingen data som er gået tabt og der tages løbende backup af server og data.

Lige nu er anbefalingen, at man godt kan opdatere data på egne hjemmesider, men vi følger situationen tæt og vil meget gerne have meldinger, hvis der opleves uregelmæssigheder.

Der udestår stadig en drøftelse med vores hostingleverandør om kvaliteten af det, som de leverer, men lige nu er fokus fortsat på at give mulighed for grupperne at få opdateret deres data. Årsagen til det nedbruddet i sidste uge er fundet i den software, som anvendt af vores hosting leverandør.