Gruppesite – status mandag den 8. februar

Arbejdsgruppen har brugt både søndag og mandag til at teste de forskellige basale funktioner rundt omkring på den opdaterede server.
Det ser overordnet godt ud med at få serveren og data på plads, der er ikke fundet meget, som skal rettes. Dog skal der laves en rettelse til Flextilmelding for at få det til at virke, da vi har valgt at opgradere til en nyere version af den software som Gruppesite.dk er bygget på.

Arbejdsgruppen har endnu ikke givet grønt lys til at grupperne kan gå igang med at opdatere, som det ser ud nu tror vi det kan blive tirsdag.

Hvad angår perioden fra november til nu så er de gruppesites, der er oprettet i den perioden endnu ikke lagt på serveren igen vurderingen er, at der kan gå op til 14 dage inden man er igennem det hele og up to date med oprettelse af dem samt de udstående ansøgninger som ikke var nået at blive oprettet inden nedbrudet.

Vi er stadig i dialog med vores hosting-leverandør for at få klarlagt årsagen til nedbrud og manglende back-up, men fokus er lige nu på at få genetableret en løsning der virker.