Servicevindue på GruppeSite servere

De servere som KFUM-Spejderne i Danmarks GruppeSites, er placeret på. Står overfor en opdatering.
Firmaet som driver serverne skriver flg.

I servicevinduet, natten mellem den 20. og 21. januar 2016, udfører vi service og laver opdateringer af vore webhoteller. Det medfører desværre periodiske udfald – af kortere eller længere varighed. Vi forventer samlet nedetid på ca. en time, men i enkelte tilfælde kan der gå to timer før websiden er tilgængelig igen.

Vi beklager de gener det medfører Jer, men glæder os til at fortsætte driften med nye opdaterede servere.

I perioden kan man ikke forvente adgang til hverken hjemmeside eller dens kontrolpanel.
Beklager generne

Venlig hilsen
Spejderne bag GruppeSite